Майстер-клас з робототехніки у м.Кременець

«Робознавці» продовжуюють знайомити дітей нашої області з основами робототехніки. Учнів гуртка, Кучму Сашу та Підлатюка Дениса, та мене, їх керівника, було запрошено провести майстер-клас з робототехніки в Кременецькій загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів. 
Поки юні планеристи змагалися в рамках VIII авіасалону «Кременець авіа 2017», ми розповідали усім бажаючим про можливості конструктору LEGO Wedo 2.0, продемонтсрували фільми про роботів сучасності та неймовірні конструкції з Лего. 
Учні школи зуміли побудувати свої перші рухомі моделі, створити програми та випробувати їх. Зі слів школярів – це був один з найцікавіших днів у їхньому житті!

Для мене та моїх гуртківців було організовано екскурсії в «Музей рідної школи», «Музей військової слави» та «Мистецький музей Сузір'я». А ще, дорогою додому ми зупинилися на Замковій горі. Все, що там залишилося до нашого часу – це фрагменти деяких стін замку та надбрамна башта з арковим проїздом. Але, не дивлячись на те, що фортеця не була відновлена, місце залишає сильне враження, а з гори відкривається приголомшливий вигляд на місто Кременець.











0 коментарі:

Дописати коментар